Tratament naturist sinuzita
Tratament naturist sinuzita – tratament care chiar functioneaza...

TRATAMENT SINUZITA

Tratament naturist sinuzită – tratament care chiar functioneaza….

Iată un tratament simplu, necostisitor, care dă rezultate indiferent de vechimea bolii.

Este nevoie doar de perseverență.

Alegeți ca perioadă pentru tratament seara, cu o oră înainte de culcare.

Pentru că este nevoie de un unguent cu venin de albine, Apireven, ar fi indicat să fiți sigur că nu sunteți alergic.

Masați cu Apireven toată fața, evitați proximitatea ochilor, insistați acolo unde doare mai tare. Masați bine fruntea, ceafa și gâtul. Reactia normala a pielii este de incalzire si inrosire. NU este reactie alergica, este o reactie normala.

Apireven

Dacă părul este tuns scurt, masați și scalpul. Daca aveti parul lung, si dorsiti totusi sa faceti aceasta procedura, masati la rdacina firului de par, pe carari. Ulterior veti spala parul doar cu sapun de casa, sau sapun cu miere si glicerina, sau pur si simplu o miere lichida (salcam).

Pentru a pastra zona scalpului calda, puneți pe cap un prosop cald, sau un fes.

Imediat după această operațiune puneți la fiert o oală cu apă de 2…5 litri pentru a face o cantitate mai mare de ceai de mușețel. Dați focul la maximum. Închideți cu capac. După ce apa fierbe cu zgomot, puneți pentru fiecare 250 ml de apă câte o linguriță de ceai / desert ca și unitate dozatoare cu inflorescențe de mușețel. Pregatiti-va separat toate plantele de care aveti nevoie, ca sa nu puneti lingurita cu lingurita, sa nu se piarda inutil aerosolii rezultati. Acoperiți imediat oala cu capac, și stingeți focul. Ne pregătim pentru inhalație.

Tratament naturist sinuzita – tratament care chiar functioneaza...

Între masajul cu Apireven și  inhalația propriuzisă să nu treacă mai mult de 15…20 de minute. Pregătiți o seringă mică fără ac cu 1..3 ml de tinctură de propolis de calitate, sau Propolis mielat și  cronometru.

Luați un prosop mare, care va poate acoperi bine capul si trunchiul și oala cu ceai de mușețel asezata in fata Dvs., Scoateți capacul fiind acoperit cu prosopul si având grijă să țineți ochii bine închiși. Adăugați în ceaiul de mușețel și tinctura de propolis / Propolis mielat. În acest fel veți beneficia și de aerosoli cu propolis. Este important sa folositi un produs cu alcool pt ca acesti aerosoli sunt mai penetranti.

Porniți cronometrul. Stați cât puteți, dar propuneți-vă ca data viitoare să stați câteva secunde în plus.

Pentru un rezultat mai rapid in timp majorați cantitatea de ceai și volumul de propolis. Spre exemplu dacă ați început cu 2 litri de ceai și 1 ml propolis, după doua săptămâni faceți 3 litri de ceai și creșteti la 2 ml de propolis. Un volum mai mare de ceai va genera o perioadă mai lungă de timp aerosoli fierbinți. Aerosolii de propolis vor fi mai <tari> dacă avem un volum mai mare de tinctură de propolis / Propolis mielat.

Propolis mielatTinctura de propolis

Local pentru a ameliora durerile se pot folosi și instilații nazale (picaturi in nas), eventual și otice (in ureche) cu Hidrolat de propolis forte, funcție de gravitate și de vârstă. De 3…6 ori pe zi cate 3..5 picaturi in fiecare nara.

Idem pentru ureche. Daca aveti si lacrimatii, puteti folosi ca instilatii oculare Hidrolat de propolis, 1…2 picaturi in fiecare ochi. Produsele nu dau dependenta, contrainicatii nu sunt decat in cazul celor alergici la propolis.

Hidrolat de propolisHidrolat de propolis forte

Noaptea și mai ales dimineața vor apare secreții. Tratamentul se încheie când nu mai aveți secreții. Dacă problema este recentă puteți scăpa de sinuzita în 2…3 săptămâni. Dacă problema este veche în 3…6 săptămâni. Este singurul tratament care chiar vindecă sinuzita, nu doar amelioreaza simptomele.

Dacă nu ați reușit să faceți procedura o zi sau mai multe, nu e o tragedie. Reluați de unde ați rămas. Dacă pacientul este un copil faceți inhalațiile împreună cu el. Nu-l lăsați singur! Susținerea și exemplul personal pe care îl oferiți sunt fundamentale.

Faptul că această problemă de sănătate gravă poate fi rezolvată în cateva saptamani, dovedește că medicina naturistă corect aplicată nu are nevoie de 6 luni ca să se vadă rezultate și că poate rezolva suferințe pe care medicina convențională nu le rezolvă, pentru că de fapt nu dorește asta…

Finalmente vom da răspuns celor care vor întreba, inevitabil, dacă nu face același lucru și nebulizatorul. Nu face același lucru. Pentru a mobiliza secrețiile cantonate în sinusurile Dvs. de luni sau ani de zile este nevoie de aerosoli de propolis, un unguent revulsiv, de căldură mare și perseverenta…