Folosim cookies pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de navigare.
Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, trebuie sa fiti de acord cu politica de confidentialitate.
Arhive Lunare: Ianuarie 2019
- Ianuarie 18, 2019 289
Imediat dupa extragerea din faguri, mierea este fluida. Dupa un timp ea cristalizeaza, ca semn al naturaletii sale. Acest fenomen se produce in functie de compozitia glucidica si raportul fata de apă. Cu cat este mai multa glucoza si mai putina apa, cu atat cristalizarea se produce mai rapid. Un continut ridicat de fructoza intarzie fenomenul de cristalizare.
Experimente prospective mai vechi s-au facut pe loturi de persoane dintre care unele consumau drept indulcitor doar zahar iar altele consumau doar miere. Urmarite pe mai multi ani, s-a observat ca acei ce consuma zahar fac diabet in rata obisnuita, dar consumatorii - Ianuarie 18, 2019 172
La Universitatea din Roma Tor Vergata, Prof. Antonella Canini si echipa desfasoara studii asupra capacitatii antitumorale a mierii. Pe culturi celulare de melanom bovin, s-a evidentiat ca in dilutie de 1/40, mierea de salcam exercita in 24 ore de la tratare un efect inhibitor celular de 35-45%.
In Egipt. Prof. Mamdouh Abdulrhman, trateaza de multi ani de zile cu injectii intravenoase cu miere de albine. Se injecteaza cantitati foarte mici, in dilutie cu ser fiziologic sau apa distilata, iar metoda este complet lipsita de riscuri toxice. Rezultatele sunt foarte bune pentru numeroase afectiuni, intre care boli cardio-vasculare, reumatismale, respiratorii, oncologice, diabet zaharat. Datorita efectelor uneori spectaculoase, - Ianuarie 18, 2019 116
Sa speram ca medicina considerata stiintifica va putea colabora cu medicina naturista in beneficiul pacientilor, chiar daca nu sunt inca pe deplin cunoscute mecanismele de producere ale unor fenomene benefice evidente si repetabile. Asa cum nici focul si nici curentul electric nu sunt complet intelese, totusi sunt unanim acceptate si folosite. Pe de alta parte insa este necesar ca si in aria terapiilor naturiste sa existe specialisti care sa stapaneasca domeniul, metoda si limbajul medical. In absenta acestora nu poate exista o punte de legatura intre cele doua parti ale aceluiasi domeniu, acela al sanatatii.
Apreciez ca in acest caz concret, al zeolitului, sapte ani de munca si studiu clinic pot indreptati prezentarea unor aprecieri rezultate dintr-o experienta reala. Mai mult, atunci cand in media se face o promovare gresita a unui remediu care poate fi o speranta de viata pentru bolnavii de cancer, si nu numai, multi ar considera o datorie sa faca
- Ianuarie 17, 2019 166
In continurea articolului “Scleroza multipla - studiu clinic, grup 33 pacienti (07.2016)”, prezentam cateva imagini RMN in evolutie sub tratament, ale unora dintre pacientii din studiu.
Imaginile de demielinizare ce dispar ori se micsoreaza semnificativ, sint probe incontestabile științific, ca creierul se regenerează, iar terapia naturista reuseste sa sustina acest lucru.
- Ianuarie 17, 2019 65
Pacientii tineri si cei aflati aproape de debut, daca au urmat tratamentul corect au evoluat spre regenerare, evidentiata atat clinic cat si paraclinic (RMN).
Evolutia clinica favorabila nu este intamplatoare, ea fiind confirmata de evolutia favorabila pe RMN, ceea ce probeaza ca demielinizarea poate stopa si creierul se poate regenera.
De retinut ca la pacientii non-responsivi, dezordinile psiho-emotionale au fost prezente 100%. In schimb le-au avut prezente doar putini dintre pacientii cu recuperarea clinica cea mai buna. Caci mintea dicteaza corpului cum sa se comporte, cum sa se transforme.
- Ianuarie 17, 2019 277
Studii stiintifice facute in laboratoare performante din Japonia au evidentiat ca celulele creierului se regenereaza, sub administrare de laptisor de matca. E vorba despre neuroni, oligodendrocite (cele care sint distruse in placile de demielinizare) si astrocite.
Mai mult, la fiecare om exista o rata zilnica de neurogeneza, adica de producere de noi neuroni.
Atunci se explica usor in termeni stiintifici, de ce o terapie naturista adecvata necesitatilor din scleroza multipla, boala degenerativa a sistemului nervos, reuseste sa conduca la bune rezultate, atat clinic cat si paraclinic, evidentiate pri
Autentificare