PRODUSE DINAMIZATE

 

Produsele realizate in Laboratorul Melidava sint dinamizate cu energii benefice ale plantelor si albinelor. Laolalta cu incarcatura biochimica benefica, ele va conecteaza cu armonia, optimismul, linistea interioara din natura, indrumindu-va intr-acolo.

Preferam prelucrarea manuala, pentru ca fiecare operatie tehnologizata cauzeaza o scadere a valorii energetice a produsului final.

 

PRODUSE CU DESTINATIE DETERMINATA

Ne intereseaza sanatatea si comfortul Dvs, de aceea va oferim solutii si produse cu maximum de eficienta, la minime eforturi in utilizare.

Produsele pe care le-am realizat si vi le oferim, sint răspunsuri la cerintele pe care le-am constatat de-a lungul anilor, în activitatea cu oamenii.

Produse raspuns la cerintele de sanatate ale oamenilor Pentru Oleum Antu am inceput sa lucram prin 1999, pentru Oleum Varius tot pe atunci, pentru Hidrolatele de propolis in 2008, cu Apilarmelul in 2010. Fiecare are povestea lui… Astfel le-am creat pe acestea, si pe altele pe care vi le vom oferi ... Cristina si Gabriel Aosan (postat 02.2019)