Bine ati venit la Melidava !Ce semnifica numele Melidava ? Cuprinde doua particule :
    • “meli” de la melifer – miere, Melissa = albina in limba greaca, Melissa officinalis = Roiniţa = planta melifero-medicinala, folosita si la atragerea roiurilor; Meli cuprinde concomitent inţelesurile de planta, albina, miere
    • “dava” = cetate in limba noastra stramoseasca.

    Ne-am propus ca in acest spatiu sa veghem si sa promovam ce este sanatos, natural, firesc, onorabil, oranduit cu dreptate si bun simt. Vrem sa rearanjam lucrurile noastre intr-un chip armonios, care sa ne placa si sa aduca frumusete si bucurie in viata, sub toate aspectele.

    Am adunat pe parcursul timpului experienta, informatii si valori autentice despre ce inseamna o viata sanatoasa, traita cu bucurie si seninatate, in familie si societate. Le pastram cu grija si le folosim in spatiul nostru, pe care il deschidem spre a impartasi cu toti aceia care doresc.

    Ca apartinatoare acestui spatiu, am infiintat compania Melidava, o prelungire a activitatii noastre in ingrijirea sanatatii, spre a furniza mijloace eficiente pentru realizarea recomandarilor terapeutice curative, profilactice si de intretinere.

    Ceea ce oferim oamenilor este asa cum se afla si in casa noastra, pe masa si in viata noastra. Asa cum  facem pentru noi, facem pentru toti: cat mai natural posibil intr-o lume care a ajuns excesiv poluata si denaturata. Cat mai simplu si putin procesat tehnologic, dar cu maximum de utilitate si eficienta, tinzind spre curatie si armonie in structura materiala, energetica si spirituala. Lucram in standarde de naturalete si spirit armonios, cu produse ale albinelor, plante medicinale ori aromatice, preparate de tip alimentar sau altele care marcheaza sanatatea, cat si cu informatii corespunzatoare lor. Aducem si cultivam in curtea noastra soiuri autohtone de pomi fructiferi, vita de vie, leguminoase, cereale, deoarece consideram ca acestea sint cele mai adaptate spatiului in care traim, si ca ne daruiesc sanatate, aromele si gusturile pe care ni le amintim de la bunici si pe care vrem sa le pastram.

    Lucram impreuna cu Dvs. pentru sanatate, prin spirit si iubire.

    Va invitam sa participati la acest demers al nostru.

Daca veti dormi in mijlocul mostenirilor voastre, aripile voastre argintate vor fi ca ale porumbitei si spatele vostru va straluci ca aurul. (Psalmul 67-14

Echipa Melidava
coordonata de
dr. Cristina Aosan si ing. Gabriel-Silviu Aosan

;