Politica de confidentialitate

Melidava SRL este inscrisa sub numarul 26270 / 2012 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al ANSPDCP.

Conform cerintelor Regulamentului 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Melidava SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Noi respectam domeniul individual al colaboratorilor nostri, asa cum e firesc si isi doreste fiecare dintre noi.

Pentru maxima protectie a datelor personale, folosim un server cu conexiune securizata de tip https, cu chei de criptare de 2048 biti. In structura site-ului am introdus elementele de protectie disponibile online.

Tot spre a evita scurgerile de informatii am ales ca logarea in site-ul Melidava sa se realizeze doar in mod direct, ci nu prin intermediul unor retele de socializare, care pot prelua date din site.

Colectam datele ce va apartin direct de la dvs, in cursul interactiunilor din site-ul nostru, in mesajele de pe e-mail sau telefonic.

Colectam datele Dvs. in urmatoarele scopuri:

 • indeplinirea obiectului de activitate al societatii, respectiv comert online si prin e-mail sau apel telefonic, incluzind toate etapele incluse: preluarea comenzii, procesare, facturare, expediere, plata bunurilor furnizate, eventualele retururi conform legi sau a oricaror probleme legate de o comanda

 • Informarea utilizatorilor privind situatia contului lor pe site-ul www.melidava.ro

 • Informarea utilizatorilor privind statusul (situatia) comenzilor efectuate

 • Activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate - oferte, promotii, mesaje publicitare, media, trimiterea de newslettere, cupoane cadou, felicitari sau alte mesaje particulare

 • Activitati legate de comertul online si de expedierea produselor achizitionate online, activitati administrative (facturare produse achizitionate, trimiterea produselor prin firmele de curierat etc.)

 • Asigurarea serviciilor de suport in cadrul relatiei comerciale cu Dvs.

Furnizarea corecta a acestor date, necesare pentru corectitudinea documentelor intocmite in exercitarea activitatii societatii noastre, constituie o obligatie a Dvs.

Cand va colectam datele personale:

 • Atunci cand va creati un cont pe site-ul www.melidava.ro

 • Cand finalizati o comanda, daca nu aveti un cont de client, date necesare pentru livrarea prompta a comenzii

 • Atunci cand interactionati cu pagina Melidava pe retele de socializare

 • Atunci cand va inscrieti la un concurs sau alte evenimente organizate de Melidava

 • Atunci cand ne contactati pentru a cere informatii suplimentare in vederea lansarii unei comenzi sau in cazul unei sesizari

Ce date personale va sunt colectate?

 • Daca v-ati facut un cont pe www.melidava.ro pentru a lansa o comanda, va sunt colectate: numele si prenumele, data nasterii, sexul, adresa de livrare si/sau de facturare, adresa de e-mail si numarul de telefon.

 • Pentru a analiza si imbunatatii calitatea serviciilor oferite online, pastram detalii despre activitatea dvs. pe site-ul www.melidava.ro.

 • Informatii colectate prin intermediul Cookie-urilor din web browser.

Ce drepturi aveti asupra colectarii datelor cu caracter personal?

 • Sa va dezabonati de la informatiile pe care le primiti pe e-mail fie prin butonul de dezabonare prezent in partea de jos a fiecarui e-mail.

 • Acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastra

 • Corectarea datelor colectate despre dumneavoastra atunci cand acestea sunt incorecte, incomplete sau invechite

 • Puteti solicita stergerea tuturor datelor Dvs pe care le avem inregistrate, prin accesarea sectiunii “Cerere stergere date personale” din josul paginii noastre web

Prin furnizarea adresei de e-mail si prin completarea datelor dumneavoastra personale pe site-ul www.melidava.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca aceste informatii sa intre in baza de date a societatii Melidava SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta in scopurile mai sus mentionate, fara alte obligatii din partea societatii.

Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre Melidava SRL; nu vor fi dezvaluite tertilor si nu vor fi transferate in strainatate.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi comunicate urmatorilor destinatari:

 • Curierat rapid – pentru livrarea comenzilor.

 • Furnizorilor de servicii de plata/bancare, in scopul realizarii platilor cu cardul online

 • Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Melidava SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal luati la cunostinta garantarea urmatoarelor drepturi prevazute de legea 679/2016: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a va adresa justitiei; dreptul la opozitie - dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor.

Daca anumite date despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Puteti sa ne contactati la adresa de e-mail contact@melidava.ro sau telefonic la 0740-20.50.40, 0768-19.29.39, 0256-200.105.

Solutii de plata securizate

Produsele/serviciile de pe acest site web  www.melidava.ro sunt comercializate prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Mobil Pay. in vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

 • Mobil Pay garanteaza securitatea sistemelor informatice.

 • Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Melidava SRL sau pe serverele Mobil Pay.

 • in cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta transmisa de banca doar catre Dvs, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest lucru.

Melidava nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.melidava.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Melidava SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Pentru mai multe informatii, sesizari si suport ne puteti contacta pe e-mail contact@melidava.ro sau telefonic la 0740-20.50.40, 0768-19.29.39, 0256-200.105.