Hidrolat de propolis forte Melidava 15ml - picaturi pentru urechi, ochi si nas

SKU
00000652
Melidava
60,00 RON 55,05 RON
In stoc

Prezentare


  • 15 ml in flacon de sticla bruna, capac cu pipeta

 

Continut

  • extract total, indelungat, de propolis romanesc (20 g) în apă plată naturală Perenna (100 ml)
  • corespunde la circa
  • 230 picaturi (1 ml = 15 picaturi)
  • fara alcool
  • fara aditivi sintetici, fara conservanti
  • notificare SNPMAPS nr. AA/9183/2016 (v. la fotografiile produsului)

 

Realizare manufactura

Pastrare la temperatura camerei, bine inchis

Produs de creatie si realizare Melidava

PARTICULARITATI
    •
Rezultatul a peste 11 ani (din 2008) de lucru si experienta clinica
    • Produs dinamizat
cu energiile albinelor si plantelor
    • Solutie omogena adecvata pentru administrarea otica, oculara, nazala
    • Incarcare maxima cu principii active, gratie extractiei realizata cu rabdare si prelucrarii atente a materialelor naturale
    • Mirosul, gustul si aroma provin din ingredientele naturale
    • Adecvat pentru utilizare in nebulizator

PROPRIETATI,  ACTIUNI
In utilizare externa
    In acord cu lucrarile Apimondia, sint acceptate urmatoarele efecte ale propolisului: antiinflamator / decongestionant, antibacterian, antiviral, antifungic (antimicotic), dezinfectant, epitelizant, stimuleaza cresterea fibrelor conjunctive, antitumoral, trofic al vaselor de sange locale.
    Ca epitelizant, trofic al vaselor de sange locale si stimulator al cresterii fibrelor conjunctive, are efecte de:
    1. la nivelul urechii:  remediere a structurii timpanului, pielii conductului auditiv extern, componentelor din urechea medie
    2. la nivelul ochiului si nasului - remediere a structurii conjunctivei oculare, inclusiv a corneei, imbunatatind vederea; similar pentru mucoasa nazala, imbunatatind respiratia si simtul mirosului.

Supliment alimentar bioactiv – prezinta proprietatile si actiunile generale ale propolisului.

EXPERIENTA  IN  UTILIZARE
    Va recomandam Hidrolat de propolis forte Melidava, pentru utilizare curenta, PERSOANELOR SANATOASE care doriti sa va pastrati un auz bun si timpan sanatos, ca igiena, intretinere si profilaxie, daca aveti activitate in conditii cu aerosoli de variate substante si materiale (praf, hartie, tipografii, industrie chimica, industrie textila, vopsitorie, zugravi, gradinarit in sere, …), sau in zgomot intens cand timpanul este suprasolicitat si expus la inflamare.
    Utilizatorii care aveau PROBLEME OTICE instalate cand le-am recomandat Hidrolat de propolis forte, au raportat remedierea simptomelor in: otita medie si otita externa (seroasa, sero-mucoasa, purulenta, virala, inflamatorie, alergica) fie otita acuta, fie otita cronica;  retractia timpanului (obstructie / inflamatie trompa Eustachio);  perforatie timpan;  tumori conduct auditiv extern, tumori ureche medie.

    In situatii severe de PROBLEME OCULARE SAU DE VEDERE utilizatorii au raportat remedierea simptomelor in: retinopatie diabetica, orjelet (ulcior la ochi), salaziom.
    De asemenea in: conjunctivita acuta si conjunctivita cronica (inflamatorie, purulenta, virala, alergica),  blefarita acuta si blefarita  cronica (inflamatorie, purulenta, virala, alergica), inflamatie cornee (inclusiv dupa expunere neprotejata la sudura), uscaciunea ochilor (ex: persoane care lucreaza mult la computer si/sau in aer conditionat), dupa extractii de corpi straini, traumatisme corneene, ochi uscati (cu reconstituirea progresiva a propriei lacrimatii).

    In situatii de PROBLEME NAZALE utilizatorii au raportat remedierea simptomelor in: nas infundat, rinita acuta si rinita cronica acutizata (virala, alergica, inflamatorie, seroasa, mucoasa, purulenta), sinuzita acuta si sinuzita cronica acutizata (virala, purulenta, inflamatorie, alergica), raceala comuna (viroza respiratorie), polipi (vegetatii adenoide, polipoza adult), tumoare nazala, tumoare faringiana, tumoare sinusala; miros scazut.

INTREBUINTARE

Extern – picaturi pentru urechi
    • cate 2-3 picaturi instilate in ureche, de 1-2 ori/zi, dupa nevoie;
    • pentru probleme mai grave sau acute, se poate aplica mai frecvent pana la calmarea fenomenelor locale; apoi, pe masura reducerii acestora, se scade progresiv frecventa.

Extern – picaturi pentru ochi, picaturi pentru nas, in cazuri de suferinte severe
    • cate 1 picatura instilata in ochi respectiv nas, de cate ori este nevoie;
    • pe masura ce se calmeaza fenomenele locale, se scade progresiv frecventa, apoi se poate trece la utilizarea produsului simplu, Hidrolat de propolis.
Mentiuni:
    • cand folositi pentru ochi si nas, primul contact poate produce o senzatie scurta de usturime, care se datoreaza actiunii principiilor active benefice (similar unei solutii antiseptice pusa pe o rana), si a carei intensitate e proportionala cu gravitatea problemei; pe masura ce problema diminua, scade si senzatia de usturime
    • la instilare se poate simti raspandirea regionala (nas, faringe, sinusuri, urechi), semn al bunei penetrari a substantelor active, care vor actiona acolo benefic
    • daca se utilizeaza unul dintre aceste produse atunci cand este prezenta o inflamatie foarte puternica in zona ORL (ex: catar oculo-nazal in viroza respiratorie) posibil sa nu apara senzatiile locale descrise, din cauza ca inflamatia determina o « amortire » locala ; pe masura ce se reduce inflamatia incepe sa apara senzatia locala de usturime, apoi aceasta scade odata cu remedierea problemei
    • in situatii severe, Hidrolat de propolis forte a fost mai eficient; cu precizarea ca acesta fiind mai concentrat, senzatiile locale pot fi mai intense.

Supliment alimentar bioactiv:
    • pentru mentinerea sanatatii, cate 20 picaturi de 3-6 ori/zi;
    • la nevoie se poate creste dupa recomandarea unui apiterapeut.

ProducatorMelidava
Ingredienteapa plata naturala Perenna, fara aditivi sintetici, fara conservanti, propolis romanesc
Asocierea cu antibioticeDa
Poate fi folosit de catrefemeile insarcinate, persoanele cu afectiuni acute, persoanele cu afectiuni cronice, persoanele sanatoase, sugari
Categorie produssupliment alimentar
Mod de utilizareUz intern, Uz extern
Mod de pastrarela temperatura camerei, bine inchis
Nr. lot5
Data expirarii27 apr. 2027
Valabilitate48 luni
Produs inRomânia
Ratingul dumneavoastra
;