Polen crud natural Melidava, 500 g. Precum iaurtul, pentru flora intestinala.

SKU
00000096
Melidava
50,00 RON 45,87 RON
In stoc

Prezentare


  • 500 g in galetusa de plastic alimentar

 

Continut

  • polen polifloral nativ congelat 100%, din apicultura ecologica
  • corespunde la circa 100 lingurite (1 lingurita = circa 5 g)
  • fara aditivi sintetici, fara conservanti
  • continutul originar din Romania (v. analize la fotografiile produsului)
  • notificare SNPMAPS nr. AA/5987/2012 (v. la fotografiile produsului)

 

Realizare:manufactura

Pastrare: la congelator, bine inchis

Produs Melidava

PARTICULARITATI
    • Peste 18 de ani de experienta (din 2000) in a utiliza si recomanda polen
    • Produs dinamizat cu energiile albinelor si plantelor
    • Se dizolva complet (intra in suspensie) in apa sau sucuri de fructe-legume
    • Aspect:
    Datorita bogatiei florei apicole din Romania si infloririi etapizate, polenul recoltat de albine inregistreaza o mare varietate de culori, mirosuri, gusturi, arome, de la un lot la altul, pe parcursul unui sezon. Aceasta varietate e fireasca si benefica, intrucat ne ofera acces la paleta larga de vitamine, enzime, oligoelemente, substante bioactive, care sint disponibile in natura. Aceasta varietate o veti intalni si la produsul nostru Polen crud natural poli-floral Melidava.

PROPRIETATI,  ACTIUNI
    Aliment functional: reglator general, antioxidant, tonic, energizant, regenerator, inalt nutritiv.
    In acord cu lucrarile Apimondia, este un aliment cu incarcatura nutritiva superioara, ce prezinta activitate biologica ridicata. Contine un procent ridicat de proteine (in medie 23,7 g/100g) in buna parte sub forma de amino-acizi direct absorbabili. sint prezenti toti amino-acizii esentiali, toate mineralele necesare vietii (intre care magneziu, potasiu), inclusiv oligoelemente precum seleniu (al doilea dupa nuca braziliana ca incarcatura), zinc, bor. De asemenea precursori ai neuro-transmitatorilor, enzime, coenzime, antioxidanti, un complex larg de vitamine lipo- si hidrosolubile (A, D, E, C, P, complexul B), un  fito-sterol cu rol in prevenirea osteoporozei.
    Este un probiotic vegetal, continind lactobacili variati (12 tulpini dupa Vasquez si Olofsson, 2009) care contribuie la imbunatatirea si mentinerea unei flore intestinale de calitate. Optimizeaza tranzitul intestinal si usureaza scaunul.
    Are efect reglator general al functiilor si structurilor organismului, descris in termeni epigenetici. Patrunde la nivelul nucleului celular si comuta catre normal (switch to normal) informatia stocata. Astfel moduleaza si optimizeaza functiile organismului: creste o functie decazuta, scade o functie exagerata.
    Regleaza imunitatea, impulsioneaza detoxifierea organismului, creste nivelul energetic. Este tonic general, in special al ficatului, muschilor (inclusiv inima), creierului si nervilor.
    Usor digerabil si asimilabil. Confera satietate; recomandat pentru a intretine greutatea optima.
    Nu conține hormoni.

EXPERIENTA  IN  UTILIZARE
    Va recomandam Polen crud natural polifloral Melidava pentru consum curent, tuturor PERSOANELOR SANATOASE care doriti sa va pastrati sanatatea, vigoarea si tineretea, in special daca sustineti o intensa activitate fizica sau intensa activitate intelectuala, ca intretinere si profilaxie, pentru ca este rejuvenant, intaritor, trofic general, sustine imunitatea, optimizeaza activitatea organelor (in special creier, inima, muschi, ficat), sustine producerea unui sange de buna calitate (inclusiv a celulelor sanguine), previne osteoporoza, osteopenia.
    Utilizatorii care aveau BOLI instalate cand le-am recomandat polen crud, au raportat remedierea simptomelor si/sau analizelor, in: oboseala cronica, astenie, depresie, imunitate dereglata (scazuta, alergie, auto-imunitate), anemie, hepatita acuta, hepatita cronica, ciroza, sindrom de colon iritabil, boala inflamatorie a intestinului gros (boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragica) tulburare de ciclu menstrual, dismenoree, infertilitate (femei si barbati), adenom de prostata, diabet zaharat, epilepsie, boala degenerativa (ateroscleroza; scleroza multipla, scleroza in placi, leuconevraxita; scleroza laterala amiotrofica; atrofie cerebrala; Parkinson; Alzheimer; mielita), osteoporoza, osteopenie, cancer, leucemie, limfom, insuficienta de organ (inima, rinichi, ficat, plaman), boala ereditara (genetica, congenitala;  miastenia gravis, porfirie, sindrom Down, deficienta de G6PD,... ), autism; precum si in alte suferinte mai frecvent ori mai rar intalnite.

    Am recomandat polen crud cu succes, de peste 15 ani (din 2003), la orice varsta, inclusiv sugari, și in orice stare fiziologica, inclusiv la femei insarcinate. Fatul are nevoie intrauterin de principii nutritive si bioactive cat mai naturale si eficiente, mai mult decat un adult, pentru ca parcurge un proces accelerat de crestere si dezvoltare. Iar polenul crud este un concentrat natural de asemenea principii nutritive si bioactive. La fel are nevoie si un sugar.

INTREBUINTARE – ALIMENT FUNCTIONAL

In regim obisnuit de viata, pentru intretinere:
    • copii sub un an: 2 - 5 g/zi (1/2 – 1 lingurita) (v. la fotografiile produsului)
    • copii 1-10 ani: 5 - 15 g/zi (1 - 3 lingurite)
    • peste 10 ani: 10 – 30 g/zi (2 - 6 lingurite)
In regim de suprasolicitare (fizica sau intelectuala) si in cure de incarcare nutritiva cantitatile pot fi semnificativ mai mari, pana la 50 - 100 g/zi (10 – 20 lingurite).
In cure de slabire se pot consuma 50 - 100 g/zi (10 – 20 lingurite), inlocuind 1-2 mese.
In patologii: cantitatea zilnica, modalitatea si ritmul de administrare urmeaza recomandarile unui medic api-fito-terapeut.

    Se incepe cu doza mica si se creste progresiv pana la cea dorita.
    Se ia preferabil dimineata sau la pranz. De regula nu il recomandam seara, caci este tonic, deci poate superficializa somnul.
    Recomandam asocierea cu Laptisor de matca crud sau Laptisor de matca crud natural, Apilarmel, pentru ca actioneaza complementar.

    Se pastreaza bine inchis, la congelator. Scos din congelator se poate tine circa o saptamana la frigider sau in camara, fara a fi inchis ermetic.

ProducatorMelidava
Ingredientefara aditivi sintetici, fara conservanti, polen polifloral nativ
Asocierea cu antibioticeDa
Poate fi folosit de catrepersoanele cu afectiuni acute, persoanele cu afectiuni cronice, persoanele sanatoase
Categorie produsaliment functional
Mod de utilizareUz intern
Mod de pastrarela congelator, bine inchis
Nr. lot17
Data expirarii17 dec. 2025
Valabilitate24 luni
Produs inRomânia
Ratingul dumneavoastra
;