O nouă provocare - oxid de grafen

    O noua provocare numita oxid de grafen se insinueaza in viata noastra ?
    Cercetatori cu experienta indelungata, care au studiat temeinic aceasta substanta, afirma ca este prezenta in campul nostru vital. Oxidul de grafen este usor raspandit aerian. Poate fi inhalat din aerosoli sau de pe obiecte pe care este depus. Dar poate fi preluat si pe alte cai, de exemplu prin fluide injectabile.
    Cine e la originea provientei sale e greu de spus sau de imaginat de catre oamenii cu mintea la cap si cu inima curata, dar se pare ca manifestarile deja aparute nu lasa loc pentru dubii.  

    Ce efecte are oxidul de grafen in corpul uman:
    1. Produce deformarea si aglomerarea celulelor sanguine cu coagulare sanguina, adica formare de trombi vasculari
    2. Decompenseaza echilibrul oxidativ al organismului. Dintre antioxidantii produsi natural in corp, glutationul este majoritar si el se consuma in situatii de stres oxidativ, intre care prezenta oxidului de grafen.
    3. Dezechilibrul oxidativ determina alterarea sistemului imunitar, mergind pana la alterarea secretiei citokinelor. Poate determina furtuna citokinica.
    4. Se acumuleaza difuz  in plamani provocind pneumonie
    5. Cand este inhalat, inflameaza mucoasa nazala, conducind la alterarea mirosului. Cum mirosul determina mare parte din gust, drept consecinta este alterat si gustul.
    6. Provoaca senzatie de gust metalic
    7. Se combina cu fierul din sange si dobandeste proprietati magnetice.
    8. Avind o banda electronica de absobtie, oxidul de grafen absoarbe o anumita frecventa, care stimuleaza rapid oxidarea tesutului cu care se afla in contact, deteriorindu-l. Aceasta frecventa poate proveni din retelele de telefonie mobila moderne, intre care se citeaza 5G.

Foto:  Stanga - sange normal, dreapta - sange cu oxid de grafen (microscopie optica)

   Glutationul se gaseste in corpul copiilor in cantitati mari, de aceea ei sint afectati mai putin. La fel la sportivii de performanta. in schimb odata cu varsta scade, incat la cei peste 65 de ani e prezent in cantitate mica, ei fiind cel mai rapid si puternic afectati.
    Dintre personalitatile care ne informeaza despre aceste lucruri, mentionam pe: Ricardo Delgado Martin specializat in biostatistica, microbiologie clinica, genetica clinica si imunologie, Prof. Dr.  Pablo Campra Madrid, specialist in chimie si biologie, Dr. Jane Ruby, expert medical si cercetator cu o experienta de 20 de ani in domeniul farmaceutic, Dr. Judy Mikovits virusolog, doctor in biochimie si biologie moleculara.

    Daca asa stau lucrurile, CUM  SA  NE  PROTEJAM  ?
    1. Zeolit. Corpul are tendinta naturala de a elimina oxid de grafen, ca pe orice substanta straina. Cu cat mai repede evacuat, cu atat se reduc efectele. Pentru aceasta putem lua depurative de origini variate, precum minerale (zeolit, argila), vegetale (Urzica, Spirulina), apicole (propolis).
    Conform experientei noastre practice cu zeolit cu incepere din 2005, el actioneaza ca detoxifiant cel mai intens, profund si rapid, chiar si in situatii de intoxicatii chimice severe.
    2. Propolis. Albinele ne furnizeaza unul dintre cei mai puternici antioxidanti, prin compozitia sa bogata in substante care anihileaza radicalii liberi de oxigen. Cand sint ingerati, acestia combat actiunile oxidative ale oxidului de grafen, asa cum o face si glutationul din corp.
    In plus, in contextul acesta, de la propolis mai beneficiem si de:
       a. efect reglator asupra coagularii sangelui, ceea ce ne fereste de tromboze
       b. efect anti-inflamator, inclusiv asupra furtunii citokinice
       c. efect reglator asupra imunitatii

    Eu si sotul meu luam in fiecare dimineata o lingurita de extract hidro-etanolic de propolis si o lingurita de zeolit.
    La fel fac multi altii care ne-au cerut sfatul.
    Ne simtim in siguranta fata de asemenea pericole care ameninta azi sanatatea oamenilor.

                                                                                                    
                 Dr. Cristina Aosan

(03.09.2021)