Testimoniale tratamente


Barbat cu transplant de ficat - infectii nozocomiale tratate cu propolis; la orice semn de raceala mareste doza zilnica de propolis

Declaratie, transcriere, omis cele de omis,
Nota: declaratia aceasta, emotionanta, pune in lumina un fapt exceptional, inca nedemonstrat statistic / stiintific, dar care are logica, si care este corelat in experienta noastra de 25 de ani, cu alte exemple similare ce conduc la ideea cunoscuta si prezentata in studiile in vitro, ca propolisul are efecte exceptionale imunomodulatoare. Personajul central al acestei declaratii a optat pentru un transplant in urma unei ciroze hepatice. In spital in timpul investigatiilor exploratorii pt transplant s-a infectat cu clostridium difficile.
A avut nevoie de un produs bactericid natural, dupa doua tratamente esuate cu Vancomicina, administrate unui cirotic, lasat acasa, sa se lupte singur cu boala… A luat doze foarte mari de propolis, pentru a obtine efectul scontat, fiind vorba efectiv de viata si moarte, in cazul lui. Ulterior transplantului a avut nevoie de propolis in doza mare pentru alte
probleme de sanatate, inclusiv induse sau favorizate de medicatia imunosupresoare. Si ficatul transplantat NU a fost respins!
Nu cunoastem un produs care sa fi avut un efect similar…

 


Subsemnata C. Lucia domiciliate in Ploiesti, …, fac urmatoarea declaratie cu privire la folosirea propolisului in lupta familiei mele impotriva virusului Covid. Va declar ca sunt de profesie inginer chimist, deci sunt unn om al datelor stiintifice si am lucrat la Agentia pt Protectia Mediului Prahova si la Biroul de Protectie a Mediului din cadrul Primariei Municipiului Ploiesti. Datorita unor probleme de sanatate ale sotului meu, C. Ilie, ciroza, peritonita si infectare cu bacterii nozocomiale in spital (clostridiul difficile) si intolerantei la singurul antibiotic selectiv am fost obligati sa apelam la singura si unica sansa de salvare, care a fost propolisul. Luam de multi ani propolis si stiam despre calitatile lui.
In urma recomandarilor primitei din partea d-nei dr. Aosan, sotul meu a luat Propolis esenta (de la firma Phenalex) in cantitate mare, cate 25…50 ml pe zi. Dupa 3 zile de cand a inceput sa ia propolis, simtomele s-au diminuat si in 7 zile au disparut. (ref. la clostridium difficile. Cum? Cand cele mai bune antibiotice nu au facut fata? Cunostiintele mele tehnice de chimie de sinteza au fost infrante de acest produs al albinelor, al naturii. Din acel moment, de 5 ani, sotul meu ia continuu, fara intrerupere, propolis.
 

Intre timp sotul meu a facut operatie de transplant de ficat si ia zilnic medicamente care ii scad imunitatea ca organismal lui sa nu recunoasca acel organ ca pe un corp strain. Di

n acest motiv el este foarte vulnerabil in fata oricarei boli, virusi, bacterii. Remediul este tot propolisul. Cand are primul simtom de raceala, mareste doza de propolis si ia din ora in ora, in total si 100 de ml de Propolis esenta si ia si picaturi pentu nas (Hidrolat de propolis forte-n.n.) Rezultatul este uimitor. In cateva ore se opresc toate simptomele.
……
In fiecare luna sotul meu se duce la control la Bucuresti la Fundeni. Sala de asteptare si cea unde sunt birourile pentru internari este ca o sala de cinema, scaun langa scaun, om langa om. Nu se poate pastra distantarea fizica pentru ca nu este spatiu si de la ora 6 la ora 15 cand se termina investigarea trebuie sa stai foarte aproape de alti pacienti. Nu ni se cere la internare test Covid (la momentul respective-n.n.), deci nu stim ce are pacientul de langa tine. De cand a inceput pandemia, cu imunitatea lui scazuta prin medicatie cu toate drumurile pe care le-am facut in afara casei, la medici, pentru cumparaturile zilnice, el nu s-a imbolnavit. Cum asa? Cand cei ca el sunt cei mai expusi la acest virus? Raspunsul este propolisul luat in cantitate mare. Peste tot in lume se fac stundii cum sa ne protejam impotriva acestui virus cu ajutorul propolisului. Propolisul este cel mai puternic antiviral, doar ca produsele comerciale care contin propolis sa fie facute corect.
Rezultatele neasteptate, cum spun unii, le-am vazut la vecinul nostrum, C. Gheorghe, care era bolnav de Covid. Era acasa, spitalele din Judetul Prahova erau pline din toamna si nu aveau unde sa se interneze. Avea temperatura foarte
mare, continua de cateva zile, nu putea respira, lua tratamentul indicat de doctor, dar era din ce in ce mai rau. Nu credeam ca mai scapa. La rugamintea noastra a inceput sa consume propolis in tinctura pe 8 Oct. 2020 si simptomele
au inceput sa se diminueze. Pe 13 Oct a facut testul si a iesit negativ. Trecusera exact 5 zile de cand a luat propolis. (Anticorpi pozitivi, deci a fost contaminat cu Covid).
Toti din familia mea consuma propolis sub diferite forme, Propolis mielat, Propolis esenta, Hidrolat de propolis. Noi oamenii obisnuiti nu am descoperit decat o parte din lucrurile lasate de Bunul Dumnezeu pe Pamant.
07.12.2020 semnatura olografa

 

 

 

 

 

 

Barbat 80 de ani, bolnav de Covid, tratat cu propolis, testimonial

Transcriere, omis cele de omis: 

Ma numesc P. Alexandrina 77 de ani din Bucuresti.

Sotul meu P. Lucian, de 80 de ani, a fost testat pozitiv pt Covid 19 pe data de 22 August a.c., avand febra si stare generala proasta de o saptamana. Luni 24 August am chemat salvarea si a fost internat la Spitalul Victor Babes avand dubla pneumonie si stare generala proasta.

Dupa cateva zila am aflat despre propolis. Am comandat de la… Vineri, 4 Septembrie, seara a primit propolisul la spital. De sambata a inceput tratamentul. Duminica, 6 Septembrie a fost testat pozitiv de Covid 19. A continuat tratamentul in spital, iar miercuri, 9 Septembrie, testul a rezultat negativ.

A fost externat pe 11 Septembrie si a continuat acasa tratamentul cu propolis. In present este complet refacut, inclusiv in cee ace priveste starea plamanilor.

La controlul pneumologic a rezultat spirometria 90%, fata de 78% din luna Septembrie.

Dupa internarea sotului meu, eu am facut febra si m-ama simtit foarte rau. Am primit propolis de la …si am facut tratament dupa protocolul Dvs. Dupa 5 zile nu mai aveam nici un simptom de boala.

Nota: intamplarea e de anul trecut, 2020. De atunci si pana acum cateva mii de oameni s-au tratat folosind produse cu propolis de calitate. Unii dintre ei au avut bunavointa si ne-au trimis si testimoniale. Pe cele mai interesante o sa vi le impartasim, in speranta ca va pot fi de folos in aceasta perioada…