Tinctura de propolis Melidava, 100ml, supliment alimentar bioactiv, antioxidant si detoxifiant

SKU
00001036
Melidava
70,00 RON 58,82 RON
In stoc

Prezentare   • 100 ml in flacon de sticla bruna, cu capac infiletat
Continut
    • tinctura de propolis romanesc 30% v/v
    • extract hidro-etanolic total, realizat prin macerare indelungata, cu apa plata naturala si etanol pentru uz farmaceutic, din cereale
    • fara aditivi sintetici, fara conservanti; etanol circa 55% v/v
    • notificare SNPMAPS nr. AA/5692/2012 (v. la fotografiile produsului)
Realizare     • manufactura
Pastrare      • la temperatura camerei, bine inchis
Produs de    • Melidava

PARTICULARITATI
    • Peste 24 de ani de experienta (dinainte de 1994) in a utiliza si recomanda propolis
    • Produs dinamizat cu energiile albinelor si plantelor
    • Incarcare maxima cu principii active, gratie extractiei realizata cu rabdare si prelucrarii atente a materialelor naturale
    • Taria alcoolica redusa asigura extragerea unei palete mai largi de principii bio-active, cuprinzindu-le si pe cele hidro-solubile

PROPRIETATI,  ACTIUNI

Supliment alimentar bioactiv
    In acord cu lucrarile Apimondia, sint acceptate urmatoarele efecte ale propolisului şi tincturii de propolis: antioxidant puternic, detoxifiant (inclusiv de metale grele), antiinflamator, cicatrizant, antimicrobian (antibacterian, antiviral, antifungic), antiparazitar, hipo-glicemiant, antispasmodic, vaso-relaxant, vasoprotector (continut ridicat de flavonoide), hepatoprotector, antialgic.
    Puternic protector al intregului organism in cursul expunerilor la toxine chimice (inclusiv chimioterapie) si iradiere (inclusiv radioterapie). Studiile facute in clinici umane (Japonia, Franta) si pe soricei, au aratat ca in cursul chimio- si radio-terapiei, asocierea cu propolis determina o mai buna regresie tumorala si o mai buna stare a pacientului, vizibila atat simptomatic cat si in analizele de laborator.
    Descris in termeni epigenetici, patrunde la nivelul nucleului celular si comuta catre normal (switch to normal) informatia stocata. Astfel invita catre normal celulele tumorale.
    Tot asa, moduleaza si optimizeaza functii ale organismului: creste o functie decazuta, scade o functie exagerata.
    Este un bun reglator pentru hemostaza: scade tendinta la hipercoagulare si combate tendinta la sangerare. Orienteaza catre normal hemostaza. La fel, actioneaza corector in imunitate: o fortifiaza la cei care o au scazuta si o calmeaza cand e exagerata (alergie, auto-imunitate).
    La administrare orala, propolisul nu are toxicitate, indiferent de doza. Prof. Dr. Siegfried Ansorge a administrat propolis la soareci cate 1400 mgKg/zi, timp de 90 zile, fără nici un efect toxic. La un adult de 70 Kg, corespondentul ar fi 98 g propolis/zi, adică peste 300 ml/zi Propolis mielat !
    Ce am observat noi în practică, foarte rar și numai la cei care au depăsit mult dozele utile pentru timp îndelungat, mai ales daca nu s-au hidratat suficient, a fost o tuse seacă, neînsoțita de nici un alt simptom sau modificare paraclinică. Dar aceasta s-a remis rapid după revenirea și menținerea dozei la nivelul recomandat.

EXPERIENTA  IN  UTILIZARE

    Va recomandam Tinctura de propolis Melidava pentru consum curent, PERSOANELOR SANATOASE care doriti sa va pastrati sanatatea, vigoarea si tineretea, in special daca sustineti o intensa activitate fizica sau intelectuala, ca intretinere si profilaxie (in special contra racelilor), pentru efectele imuno-reglator si detoxifiant general.
    Il puteti folosi si extern la plagi variate (taieturi, zgarieturi, plagi accidentale), arsuri, micoze (inclusiv candidoze tegumentare), afte, gingivite, parodontoze, dupa extractie dentara, herpes labial.
    Utilizatorii care aveau BOLI instalate cand le-am recomandat tinctura de propolis, au raportat remedierea simptomelor si/sau analizelor, in: imunitate dereglata (scazuta, alergie, auto-imunitate), cancer, leucemie, limfom; anemie, hepatita acuta, hepatita cronica, ciroza, sindrom de colon iritabil, boala inflamatorie a intestinului gros (boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragica), inflamatie de diverse tipuri (cistita, anexita, prostatita;   raceala comuna, guturai, viroza respiratorie, faringita, laringita, sinuzita acuta, sinuzita cronica;   artrita;   bronsita acuta, bronsita cronica, pneumonie, pleurita, pleurezie, astm bronsic, BPOC bronho-pneumopatie obstructiva cronica;   arterita acuta, arterita cronica, );  boala degenerativa cu inflamatie (ateroscleroza, arteriopatie cronica obstructiva; scleroza multipla, scleroza in placi, leuconevraxita; scleroza laterala amiotrofica;  mielita);   adenom de prostata, diabet zaharat, osteoporoza, osteopenie; precum si in alte suferinte mai frecvent ori mai rar intalnite.

    Recomandam tinctura de propolis cu succes, de peste 24 de ani (dinainte de 1994), la orice varsta, inclusiv sugari, si in orice stare fiziologica, inclusiv la femei insarcinate. Fatul are nevoie intrauterin de principii bioactive cat mai naturale si eficiente, mai mult decat un adult, pentru ca parcurge un proces accelerat de crestere si dezvoltare. Iar propolis este un concentrat natural de asemenea principii bioactive. La fel are nevoie si un sugar.

INTREBUINTARE
Supliment alimentar bioactiv
In regim obisnuit de viata
    • pentru intarirea imunitatii pe durata sezonului rece (6 zile din 7; 3 saptamani din 4):  adulti si tineri peste 14 ani: 2-3 ml/zi; copii sub 14 ani: 1-2 ml/zi; copii sub 2 ani: 1 picatura/Kg corp/zi, administrata intr-o priza, preferabil dimineata
    • ca detoxifiant si imunoreglator: este suficient 1-2 saptamani/luna.
In conditii de suprasolicitare cantitatile pot fi semnificativ mai mari, iar numarul de prize 2-3/zi
In patologii: dozele se majoreaza dupa indicatiile unui medic apifitoterapeut, cu administrare in 2-3 prize, dupa necesitati
    • exemplu, in raceala comuna, la un adult de 60-70 Kg:  3 x 3-5 ml/zi, cateva zile
    • o puteti utiliza in inhalatii, inclusiv in aparate de nebulizare
Extern:
    • dezinfectant, cicatrizant; antifungic (antimicotic)
    • apa de gura: clatire cu solutie de 20-50 picaturi tinctura la 20-30 ml apa (in parodontoze se poate pune mai mult, 1-3 ml, dupa nevoie).

Intern, se ia de regula pe stomacul gol. Recomandam sa amestecati cu miere de albine, dupa gust, pentru sporirea efectului benefic si inmuierea contactului cu mucoasele gurii si stomacului.
Recomandam asocierea cu Echinacea mielat pentru un reglaj imunitar mai rapid.
Actioneaza convergent cu Laptisor de matca crud, Laptisor de matca crud natural, Apilarmel, polen crud, pastura.

Se pastreaza in flaconul bine inchis, la temperatura ambientala.

ProducatorMelidava
Ingredienteetanol uz farmaceutic, fara aditivi sintetici, fara conservanti, tinctura de propolis romanesc
Asocierea cu antibioticeDa
Poate fi folosit de catrefemeile insarcinate, persoanele cu afectiuni acute, persoanele cu afectiuni cronice, persoanele sanatoase, sugari
Categorie produssupliment alimentar
Mod de utilizareUz intern
Mod de pastrarela temperatura camerei, bine inchis
Nr. lot6
Data expirarii15 mai 2024
Valabilitate36 luni
Produs inRomânia
Ratingul dumneavoastra
;