Propolis esenta, 50ml, Phenalex SRL

SKU
00000253
Phenalex
30,00 RON 27,52 RON
In stoc

Prezentare


  • 50 ml in flacon de sticla bruna, cu capac infiletat

 

Continut

  • extract propolis 30%, suspensie de componente alcoolo-solubile si hidro-solubile, in apa
  • fara alcool
  • fara aditivi sintetici, fara conservanti

Realizare tehnologie inovativa, la rece

Pastrare la temperatura camerei, bine inchis

Produs de Phenalex SRL (notificare SNPMAPS nr. AA5148)

PROPRIETATI,  ACTIUNI
Supliment alimentar bioactiv
    In acord cu lucrarile Apimondia, sint acceptate urmatoarele efecte ale propolisului: antioxidant puternic, detoxifiant (inclusiv de metale grele), antiinflamator, cicatrizant, antimicrobian (antibacterian, antiviral, antifungic), antiparazitar, hipo-glicemiant, antispasmodic, vaso-relaxant, vasoprotector (continut ridicat de flavonoide), hepatoprotector, antialgic.
    Puternic protector al intregului organism in cursul expunerilor la toxine chimice (inclusiv chimioterapie) si iradiere (inclusiv radioterapie). Studiile facute in clinici umane (Japonia, Franta) si pe soricei, au aratat ca in cursul chimio- si radio-terapiei, asocierea cu propolis determina o mai buna regresie tumorala si o mai buna stare a pacientului, vizibila atat simptomatic cat si in analizele de laborator.
    Descris in termeni epigenetici, patrunde la nivelul nucleului celular si comuta catre normal (switch to normal) informatia stocata. Astfel invita catre normal celulele tumorale.
    Tot asa, moduleaza si optimizeaza functii ale organismului: creste o functie decazuta, scade o functie exagerata.
    Este un bun reglator al hemostazei: scade tendinta la hipercoagulare si combate tendinta la sangerare. Orienteaza catre normal hemostaza. La fel, actioneaza corector in imunitate: o fortifiaza la cei care o au scazuta si o calmeaza cand e exagerata (alergie, auto-imunitate).
    La administrare orala, propolisul nu are toxicitate, indiferent de doza. Prof. Dr. Siegfried Ansorge a administrat propolis la soareci cate 1400 mgKg/zi, timp de 90 zile, fără nici un efect toxic. La un adult de 70 Kg, corespondentul ar fi 98 g propolis/zi, adică peste 300 ml/zi Propolis mielat !
    Ce am observat noi în practică, foarte rar și numai la cei care au depăsit mult dozele utile pentru timp îndelungat, mai ales daca nu s-au hidratat suficient, a fost o tuse seacă, neînsoțita de nici un alt simptom sau modificare paraclinică. Dar aceasta s-a remis rapid după revenirea și menținerea dozei la nivelul recomandat.

EXPERIENTA  IN  UTILIZARE
    Va recomandam Propolis esenta, pentru consum curent, PERSOANELOR SANATOASE care doriti sa va pastrati sanatatea, vigoarea si tineretea, in special daca sustineti o intensa activitate fizica sau intelectuala, ca intretinere si profilaxie (in special contra racelilor), pentru efectele imuno-reglator si detoxifiant general.
    Utilizatorii care aveau BOLI instalate cand le-am recomandat propolis, au raportat remedierea simptomelor si/sau analizelor, in: imunitate dereglata (scazuta, alergie, auto-imunitate), cancer, leucemie, limfom; anemie, hepatita acuta, hepatita cronica, ciroza, sindrom de colon iritabil, boala inflamatorie a intestinului gros (boala Crohn, rectocolita ulcero-hemoragica), inflamatie de diverse tipuri (cistita, anexita, prostatita;   raceala comuna, guturai, viroza respiratorie, faringita, laringita, sinuzita acuta, sinuzita cronica;   artrita;   bronsita acuta, bronsita cronica, pneumonie, pleurita, pleurezie, astm bronsic, BPOC bronho-pneumopatie obstructiva cronica;   arterita acuta, arterita cronica, );  boala degenerativa cu inflamatie (ateroscleroza, arteriopatie cronica obstructiva; scleroza multipla, scleroza in placi, leuconevraxita; scleroza laterala amiotrofica;  mielita);   adenom de prostata, diabet zaharat, osteoporoza, osteopenie; precum si in alte suferinte mai frecvent ori mai rar intalnite.

    
Recomandam propolis cu succes, de peste 24 de ani, la orice varsta, inclusiv sugari, si in orice stare fiziologica, inclusiv la femei insarcinate. Fatul are nevoie intrauterin de principii bioactive cat mai naturale si eficiente, mai mult decat un adult, pentru ca parcurge un proces accelerat de crestere si dezvoltare. Iar propolis este un concentrat natural de asemenea principii bioactive. La fel are nevoie si un sugar.

INTREBUINTARE

Supliment alimentar bioactiv
In regim obisnuit de viata
    • pentru intarirea imunitatii pe durata sezonului rece (6 zile din 7; 3 saptamani din 4):  adulti si tineri peste 14 ani: 3 ml/zi; copii sub 14 ani: 2-3 ml/zi; copii sub 3 ani: 1 picatura/Kg corp/zi, administrata intr-o priza, preferabil dimineata
    • ca detoxifiant si imunoreglator: este suficient 1-2 saptamani/luna.
In conditii de suprasolicitare cantitatile pot fi semnificativ mai mari, iar numarul de prize 2-3/zi
In patologii: dozele se majoreaza dupa indicatiile unui medic apifitoterapeut, cu administrare in 2-3 prize, dupa necesitati
    • exemplu, in raceala comuna, la un adult de 60-70 Kg:  3 x 5-7 ml/zi, cateva zile
    • il puteti utiliza in inhalatii, inclusiv in aparate de nebulizare

Intern, se ia de regula pe stomacul gol.
Recomandam asocierea cu Echinacea mielat pentru un reglaj imunitar mai rapid.
Actioneaza convergent cu Laptisor de matca crud, Laptisor de matca crud natural, Apilarmel, polen crud, pastura.

Se pastreaza in flaconul bine inchis, la temperatura ambientala.

ProducatorPhenalex
Ingredienteapa, extract de propolis, fara aditivi sintetici, fara alcool, fara conservanti
Asocierea cu antibioticeDa
Poate fi folosit de catrefemeile insarcinate, persoanele cu afectiuni acute, persoanele cu afectiuni cronice, persoanele sanatoase, sugari
Categorie produssupliment alimentar
Mod de utilizareUz intern
Mod de pastrarela temperatura camerei, bine inchis
Nr. lot025PE22
Data expirarii25 ian. 2025
Valabilitate24 luni
Produs inRomânia
Ratingul dumneavoastra
;