Armurariu - hepatoprotector campion

SKU
00000250
Larix
5,00 RON 4,59 RON
In stoc

Prezentare


  • 50 g in plic de celofan, in cutie de carton

 

Continut

  • fructe de Armurariu (Cardui fructus)
  • fara aditivi sintetici, fara conservanti
  • notificarea producatorului - la fotografiile produsului

 

Realizareprodus fabricat in Romania

Pastrare la temperatura camerei

Produs de Larix SRL

PROPRIETATI,  ACTIUNI  
    Supliment alimentar: hepatotrofic, hepatoprotector, hepatoregenerator.
    In acord cu lucrarile de biologie, farmacie si fitoterapie din medicina complementara Armurariul (Silybum marianum) are o acŧiune detoxifianta hepatica, protectoare si curativa cunoscuta si aplicata inca de pe vremea lui Hyeronimus Bosch, 1595.
    Fructele (Cardui fructus) contin silimarina cu efecte la nivelul membranei celulare hepatice. Dar intregul complex fitochimic, alcatuit din mai multe substante bio-active care functioneaza in echipa, este mai benefic si rapid in actiune, decat silimarina simpla. Experienta practica ne-a demonstrat aceasta deosebire, in numeroase randuri. De aceea recomandam pulbere din fructe de Armurariu, ci nu silimarina extrasa.
    Armurariul impiedica distrugerea celulei hepatice aflata in proces de degradare, si ii favorizeaza reconstructia.
    Combate constipatia prin efectul colagog si prin aportul de fibre. In doze de minim 2-3 lingurite/zi ajuta la formarea scaunului si usureaza evacuarea.
    Silimarina nu este toxica si nu da reactii secundare. Absorbtia ei este favorizata de uleiuri vegetale, asociate ca atare sau provenite din seminte diverse.
    Fructele consumate ca pulbere nu dau reactii secundare. Dar daca se prepara ceai (infuzie sau decoct) din fructe de Armurariu, acesta poate creste valorile tensiunii arteriale, la persoane cu afectiuni cardiovasculare, cu predispozitie, sau in urma unui consum indelungat.

EXPERIENTA  IN  UTILIZARE
    Recomandam pulberea din fructe de Armurariu pentru utilizare periodica, PERSOANELOR SANATOASE care consuma multe alimente, in special procesate industrial, care consuma alcool, persoanelor care lucreaza in medii toxice, care sunt puternic solicitate fizic si intelectual, persoanelor care nu au scaun zilnic.
    Utilizatorii care aveau BOLI instalate cand le-am recomandat Armurariu, au raportat remedierea simptomelor si/sau analizelor in: hepatita acuta, hepatita cronica, hepatita toxica, afectarea functiei hepatice prin tratamente medicamentoase (antibiotice, citostatice, radioterapie, imunomodulatoare, imunosupresoare, corticoizi ), ciroza hepatica, afectiune biliara, constipatie.

INTREBUINTARE – supliment alimentar
In regim obisnuit de viata (e util sa luati cate 5-6 zile din 7, o luna pe trimestru)
    • intre 3-16 ani: 1-2 lingurite de pulbere/zi (v. la fotografiile produsului)
    • peste 16 ani: 1-3 lingurite de pulbere/zi
    In constipatie, folosirea a minim 2-3 lingurite/zi, promoveaza scaunul.
In expunere la hepatotoxicitate - cantitatile pot fi semnificativ mai mari.
In patologii - cantitatea zilnica, modalitatea si ritmul de administrare urmeaza recomandarile unui medic api-fito-terapeut.

    Recomandam utilizarea concomitenta de miere, polen crud, pastura;  eventual si laptisor de matca sau Apilarmel, dupa caz. Ele actioneaza complementar.

    Pulberea o obtineti prin macinarea fructelor de Armurariu, in rasnita de cafea. Maruntite fiind, principiile active se absorb rapid si masiv.
    Spre a favoriza absorbtia, se combina cu uleiuri, in forme variate. Ex: imbibati pulberea cu ulei; sau mestecati-o impreuna cu seminte diverse.
    Preferabil sa luati cu 30 de minute inainte de mese, pentru absobtie completa.

ProducatorLarix
Ingredientefara aditivi sintetici, fara conservanti, fructe de Armurariu
Asocierea cu antibioticeDa
Poate fi folosit de catrepersoanele cu afectiuni acute, persoanele cu afectiuni cronice, persoanele sanatoase
Categorie produssupliment alimentar
Mod de utilizareUz intern
Mod de pastrarela temperatura camerei
Nr. lot06030
Data expirarii1 sept. 2025
Valabilitate36 luni
Produs inRomânia
Ratingul dumneavoastra
;