Crema de protectie Propoderm 30g, de uz extern, prietenul pielii, actiune bactericida, anestezica, regeneratoare a tesutului epitelial, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa, Institutul Apicol

SKU
00001133
 Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, Bucuresti
30,00 RON 25,21 RON
In stoc

Prezentare


  • Crema 33 ml / 30 g in tub compresibil

 

Continut

  • apa
  • paraffinum liquidum
  • lanolina
  • ceara de albine
  • extract de propolis
  • gliceret 26

 

Pastrare: la temperatura camerei

Produs de: Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, Bucuresti

Crema de protectie Propoderm 30g, prietenul pielii, actiune bactericida, anestezica, regeneratoare a tesutului epitelial, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa, Institutul Apicol  -  Uz extern
Propolisul este un produs apicol cu compozitie complexa, provenit din culegerea de pe mugurii unor arbori si prelucrarea de catre albine a unor substante rasinoase, aromate, la care se adauga secretii glandulare.
Principiul activ este dat de polifenolii cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizanta. Flavonele prezente in propolis contribuie la atenuarea fragilitatii capilarelor, iar prezenta oligoelementelor completeaza deficitul acestora in tesutul epitelial.
Formula este astfel conceputa incat sa asigure principii active necesare ingrijirii tegumentului expus la factori de stres si sa ajute la regenerarea celulelor epiteliale si cresterea elasticitatii pielii. Se prezinta ca un produs omogen de culoare galben-brun, cu miros caracteristic. Extractul de propolis standardizat, prin concentratia mare introdusa in formulare, asigura prin componentele sale active (flavone, uleiuri eterice, rasini, taninuri) un cumul de actiuni benefice tegumentului: antioxidante, antiseptice si cicatrizante. Prezenta oligoelementelor completeaza in mod fericit deficitul acestora in tesutul epiteliel. Flavonele prezente in extractul de propolis contribuie la atenuarea fragilitatii capilarelor.

INGREDIENTE:
Aqua, paraffinum liquidum, lanolin, beeswax, propolis extract, glycereth 26

MENTIUNI DE SANATATE SI RECOMANDARI:
    • produsul este o crema de protectie cu un continut ridicat in substante naturale apicole, destinat ingrijirii zonelor corpului expuse unor factori de agresiune cum ar fi produsele chimice de curatenie, razele solare, vantul, frigul, etc.

Efecte Propoderm:

Principiile active responsabile de spectrul larg de actiuni sunt flavonoizii, avand actiune bactericida, anestezica, regeneratoare a tesutului epitelial, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa.


MOD DE UTILIZARE:

Se aplica pe zonele afectate de catre factorii de agresiune (produse chimice de curatenie, raze solare, vant, frig), se maseaza usor fara a exercita presiune asupra pielii.

Excesul de crema nu se indeparteaza  imediat.


 INFORMATII SUPLIMENTARE:

Se recomanda ca inainte de prima utilizare, sa se testeze  de catre persoanele cu sensibilitate cunoscuta la propolis.


VALABILITATE:

24 luni


Descrierea apartine producatorului. 

Producator Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, Bucuresti
Ingredienteapa, ceara de albine, extract de propolis, gliceret 26, lanolina, paraffinum liquidum
Poate fi folosit de catrepersoanele cu afectiuni acute, persoanele cu afectiuni cronice, persoanele sanatoase
Categorie produscrema
Mod de utilizareUz extern
Mod de pastrarela temperatura camerei
Nr. lot01 23 05 23
Data expirarii30 apr. 2025
Valabilitate36 luni
Produs inRomânia
Ratingul dumneavoastra