Crema de masaj cu venin de albine. Apireven, cu efecte de relaxare si confort articular, 30g, Institutul Apicol

SKU
00001132
 Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, Bucuresti
30,00 RON 25,21 RON
In stoc

Prezentare


 • Crema 33 ml / 30 g in tub compresibil

 

Continut

 • petrolatum
 • lanolina
 • apa
 • paraffinum liquidum
 • polisorbat 80
 • ceara de albine
 • liceret 26
 • extract de capsicum
 • camfor
 • nicotinat de metil
 • extract de propolis
 • venin de albine

 

Pastrare la temperatura camerei

Produs de Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, Bucuresti

APIREVEN crema - Uz extern
    Propolisul este  un produs apicol cu o compozitie complexa reprezentata de rasini, balsamuri, compusi polifenolici, uleiuri volatile si saruri minerale.
    Datorita compusilor biologic activi prezenti in compozitia sa, propolisul are actiune antiseptica impotriva diferitilor factori de agresiune, antioxidanta, antinflamatoare si anestezica.
    Veninul de albine este secretat de glande specializate si eliminat de catre albinele lucratoare sub actiunea unor stimuli externi. Contine mai multe componente active printre care: peptide (melitina, apamina), enzime (fosfolipaze, hialuronidaza), aminoacizi si compusi volatili. Melitina, principalul compus bioactiv al veninului de albine, alaturi de fosfolipaza A2 si apamina, are actiune antiinflamatoare. Acest efect se obtine si prin  stimularea de catre venin a glandelor suprarenale cu eliberare de cortizon. De asemenea, hialuronidaza, histamina si melitina cresc permeabilitatea capilara si stimuleaza circulatia sangvina.
    Extractul de ardei iute (Capsici extractum), nicotinatul de metil si camforul au proprietati antiinflamatoare, stimuleaza circulatia sangvina si au efect vasodilatator local prin actiunea directa asupra capilarelor tegumentare. Capsaicina din componenta extractului de ardei iutei inhiba receptorii pentru durere prin inducerea senzatiei de caldura.
    Produsul APIREVEN este o crema de masaj in care combinarea produselor apicole cu celelalte componente determina activarea circulatiei si obtinerea unei efect de incalzire, cu eliminarea disconfortului local, relaxare musculara si imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.
INGREDIENTE:
Petrolatum, lanolin, aqua, paraffinum liquidum, polysorbate 80, beeswax, glycereth 26, capsicum extract, camphor, methyl nicotinate, propolis extract, bee venom (venin de albine).
MENTIUNI DE SANATATE SI RECOMADARI:
    Principiul activ al produsului este asigurat prin combinarea in mod echilibrat a unor componente din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptic si cicatrizanta, cu extractele naturale de capsica si venin care asigura activarea circulatiei periferice, ce determina o stare de relaxare si confort.
    Produsul este o crema cu un continut ridicat in substante naturale, destinat mentinerii unei stari de confort si relaxarii musculare.
MOD DE UTILIZARE:
Crema se aplica in zonele de masat, in cantitate redusa, se maseaza usor fara a exercita presiune asupra tesutului. Pentru un efect prelungit se acopera zona masata cu o tesatura din fibre naturale, de preferinta lana. Nu este necesara indepartarea excesului de crema.
INFORMATII SUPLIMENTARE:
    Se recomanda prudenta la utilizare pentru persoanele cu alergie cunoscuta la produsele apicole.
    Eventuala inrosire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare dupa maximum 30 minute si constituie dovada eficientei produsului. Daca reactia persista se recomanda intreruperea utilizarii produsului. Nu se va aplica in jurul ochilor, gurii sau pe rani, escare sau alte zone deschise.
VALABILITATE:
24 luni

Descrierea apartine producatorului, Institutul Apicol Bucuresti.Producator Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura, Bucuresti
Ingredienteapa, camfor, ceara de albine, extract de capsicum, extract de propolis, gliceret 26, lanolina, nicotinat de metil, paraffinum liquidum, petrolatum, polisorbat 80, venin de albine
Poate fi folosit de catrepersoanele cu afectiuni acute, persoanele cu afectiuni cronice, persoanele sanatoase
Categorie produscrema
Mod de utilizareUz extern
Mod de pastrarela temperatura camerei
Nr. lot01 22 06 23
Data expirarii31 mai 2025
Valabilitate36 luni
Produs inRomânia
Ratingul dumneavoastra
;